Полк «Азов» оголосив про набір добровольців

Потрібні мотивовані та стресостійкі добровольці, «готові повністю присвятити своє життя боротьбі та здолати всі перешкоди на шляху до перемоги», — повідомили на YouTube-каналі спецпідрозділу.

Полк «Азов» оголосив про набір добровольців
Полк «Азов» оголосив про набір добровольців

«Ми — велика братерська спільнота близьких за духом воїнів, об'єднаних колективною мотивацією до боротьби та надзвичайною жагою до переможних звитяг. Вірність кожного перевірена боєм, потом, кров'ю та часом. Тут добре знають, що таке честь і гідність. А в своїх душах плекають лише найвищі моральні якості та найкращі людські чесноти», — йдеться у повідомленні.

Майбутні бійці полку щодня працюватимуть й «ставатимуть кращою версією себе». Вдосконалюватимуть знання та вміння, гартуватимуть характер і витримку. Сміливо йтимуть в бій і братимуть в ньому гору над суперником.

«Слабким немає місця на цьому шляху. Тому, що біль і складнощі повинні лише сприяти твоїй силі, а не знесилювати тебе. Саме це і є головним правилом виживання у військовій стихії. І саме ця формула приведе нас до перемоги», — йдеться у повідомленні полку.