В окупованому Бердянську підірвалось авто «коменданта» міста

6 вересня у центрі тимчасово окупованого Бердянська пролунав вибух. В автівці перебував так званий комендант міста Артем Бардін, призначений окупантами. Його госпіталізовали у важкому стані в лікарню, де він помер від крововтрати.

Авто "коменданта" Бердянська після вибуху
Авто "коменданта" Бердянська після вибуху

Про це Суспільному повідомила очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна, передає Суспільне.

«Сьогодні було підірвано автомобіль так званого коменданта міста Артема Бардіна, представника окупаційної влади. Він доставлений до лікарні у дуже важкому стані», — сказала Вікторія Галіціна.

Місцеві, з якими раніше поспілкувались кореспонденти Суспільного на умовах анонімності, також підтвердили інформацію. Як повідомляє телеграм-канал для інформування жителів курортного міста «Бердянск Сейчас», вибух стався біля будівлі «військово-цивільної адміністрації». Інформацію про підрив автомобіля Артема Бардіна підтверджують і російські ЗМІ.

Як повідомила Вікторія Галіціна, постраждалий внаслідок вибуху втратив обидві ноги та помер у медзакладі від крововтрати.