Енергоатом передав ЗСУ 10 позашляховиків і 4 вантажних автомобілі

28 вересня в Южноукраїнську Миколаївської області Енергоатом передав 10 позашляховиків і 4 вантажних автомобілі для потреб Оперативного командування «Південь».

Енергоатом передав ЗСУ 10 позашляховиків і 4 вантажних автомобілі

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін переконаний, що вони допоможуть нашим військовим у виконанні бойових та допоміжних завдань: «Ці транспортні засоби, — наголосив він, — не підведуть і стануть у пригоді під час виконання різних завдань: допоможуть підрозділам бути ще більш мобільними, оперативно перевозити особовий склад туди, де він найбільш необхідний, швидко підвозити боєприпаси…».

Голова профспілки НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич підкреслив, що допомога — «це маленька частинка, яку колектив Компанії може внести для наближення нашої спільної перемоги».

Петро Котін висловив безмежну вдячність ЗСУ, які не допустили російських загарбників до Південноукраїнської АЕС: «Як ви знаєте, на початку березня ворог наблизився до Вознесенська, який у 30-ти кілометрах від станції та намагався її захопити, як ЗАЕС. Але завдяки ЗСУ ворог був відкинутий, а ПАЕС — врятована».

Енергоатом підтримує наших захисників від найперших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну і робитиме це й надалі, запевнив керівник компанії: «Стільки, скільки це буде потрібно. Аж допоки одного дня ми не почуємо заповітне «Ми перемогли!».

Своєю чергою заступник командира 57-Ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ підполковник Микола Грабовий, приймаючи техніку, зазначив: ці автомобілі — «саме те, що наразі дуже потрібно», — і подякував Енергоатому «за постійну підтримку та допомогу».