У Новій Каховці і Таврійську сталася «бавовна»: подробиці

Мешканці тимчасово окупованих Нової Каховки і Таврійська на лівому березі Дніпра чують потужні вибухи: під ударом — колона техніки рф, що вишикувалась на переправу.

Переправи не буде: ЗСУ прорідили лави російської техніки, що вишикувалась у районі греблі Каховської ГЕС. Мешканці Нової Каховки та Таврійська повідомляють про гучні вибухи.

Світлини з місця подій, на яких можна помітити величезний стовп чорного диму від «прильоту», оприлюднюють херсонські телеграм-канали.

Також, за даними місцевих джерел, вибухи зафіксовано в районі фабрики «Каргілл». Ця промислова зона, як відомо, використовується росіянами.

Зауважимо, міст, що проходить греблею Каховської ГЕС та сполучає правий і лівий береги Дніпра на Херсонщині, наразі став для російських загарбників «пляшковою шийкою». Наразі рух переправою спостерігається в обидва боки: одні окупанти стрімголов тікають з північно-східних селищ Херсонської області під страхом «котлів», а інших новобранців тим часом завозять на правобережжя для підсилення угрупування армії рф.