Білу Церкву на Київщині атакували дронами-камікадзе

Близько другої години ночі жителі міста Білв Церква почали масово повідомляти про вибухи. О 03:50 ситуація про вибухи повторилася.

Білу Церкву на Київщині атакували дронами-камікадзе

Інформація підтвердилася у Київській ОВА.

«Маємо інформацію про декілька вибухів у Білій Церкві. За попередніми даними, місто атаковане дронами-камікадзе. Через це — пожежі на об’єктах інфраструктури. Є один постраждалий. Екстрені служби вже на місці, працюють. Інформацію про руйнування та потерпілих з’ясовуємо», — о 3:10 повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

О 01:33 у Київській області було оголошено повітряну тривогу, а вже о 02:22 сирена пролунала у Києві.

Екстрені служби вже працюють на місці. Інформація про руйнування та потерпілих з’ясовується. Очільник ОВА закликав не нехтувати сигналом тривоги й відразу переходити в укриття.

За даними на 7 годину ранку було близько шести прильотів. Удари припали на об'єкти інфраструктури. Також повідомляється про одного постраждалого.

Читайте також


Понад 100 героїв загинули за Україну: у Мощуні на Київщині облаштовують меморіал для захисників

На початку повномасштабного вторгнення рф на Київщині загинуло понад 100 захисників з різних куточків України. Більша частина з них саме у селі Мощун, яке стало щитом для Києва. Саме вони ціною власного життя знищували елітні підрозділи десантних військ та морської піхоти армії рф. Як зараз вшановують загиблих героїв та куди можуть долучитися всі небайдужі українці, або родичі полеглих захисників, читайте в матеріалі.