У кремлі виникла суперечка з путіним через невдачі російської армії

Людина з близького оточення президента росії володимира путіна вступила з ним у пряму суперечку через невдачі, яких зазнає російська армія у війні проти України.

володимир путін
володимир путін

Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на джерела в американській розвідці.

За даними видання, про деталі конфлікту, як і про ім’я людини, яка вступила в суперечку з путіним, розвідка повідомила президенту США Джо Байдену під час одного з регулярних брифінгів. Видання імені цієї особи не називає.

Як пише WP, наближений до путіна доніс до його відома побоювання, пов’язані з організацією кампанії, неефективним управлінням і помилками, допущеними воєначальниками. Особливо, як вважають джерела в американській розвідці, люди з оточення путіна незадоволені втратами, яких зазнає росія, і великими недоліками у роботі військового відомства, які виявила війна.

Як зазначає видання, про випадки прямої незгоди з путіним людей із його «ближнього кола» раніше не було відомо. Нові розвіддані у поєднанні з недавніми коментарями російських офіційних осіб говорять про розбіжності у вищих ешелонах влади, пише газета, ймовірно, маючи на увазі публічну критику Міноборони росії з боку рамзана кадирова і Євгена Пригожина, які вважаються лояльними до путіна.