Ворог обстріляв Вовчанськ та населені пункти Чугуївського і Куп’янського районів Харківщини

У Вовчанську внаслідок обстрілів виникла пожежа в двох приватних будинках та на промисловому об’єкті.

Ворог обстріляв Вовчанськ та населені пункти Чугуївського і Куп’янського районів Харківщини
Ворог обстріляв Вовчанськ та населені пункти Чугуївського і Куп’янського районів Харківщини

Протягом минулої доби ворог обстрілював м. Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського та Куп’янського районів області.

Про це повідомив у телеграм-каналі глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, у Вовчанську внаслідок обстрілів виникла пожежа в двох приватних будинках та на промисловому об’єкті. Постраждалих та загиблих немає.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 66-річного чоловіка в Куп'янському районі.

Триває розмінування деокупованих територій області. За добу піротехнічні загони ДСНС знешкодили 803 вибухонебезпечні предмети.

«На лінії зіткнення українські бійці продовжують нищити російських окупантів. Віримо в ЗСУ! Україна переможе», — резюмує очільник регіону.

Читайте також


Повного блекауту в Україні не буде, але світло можуть вимикати на 16 годин — Олег Попенко

Чиновники не обіцяють легкої зими українцям. Адже зруйнована ракетними обстрілами енергосистема відновлена лише на 7%. Чому сотні мільйонів гривень «Укренерго» осіли в приватних кишенях, куди йдуть кошти від збільшення тарифів на електроенергію та чи будуть українці сидіти в темряві без світла, опалення та води, журналісти спитали у голови Спілки споживачів комунальних послуг Олега Попенко.

Рекомендовані публікації