путін записав нове відеозвернення 27 жовтня: важливі заяви про Україну

В четвер, 27 жовтня російський диктатор володимир путін звернувся до росіян. Президент країни-агресорки вкотре відзначився своїми цинічними заявами.

володимир путін
володимир путін

Нове звернення путіна транслювали російські пропагандистські ЗМІ.

Російський президент традиційно видав нову порцію брехні.

Свій виступ він розпочав на годину пізніше.

путін розпочав промову із традиційних звинувачень у бік Заходу. За його словами, це, мовляв, не російські окупанти, а «колективний Захід останніми місяцями зробив низку кроків на загострення війни в Україні». Ба більше, путін звинуватив Захід у розпалюванні конфліктів на Тайвані та в інших регіонах, у продовольчій кризі, а також руйнуванні газопроводів «Північний потік».

Диктатору ввижається, нібито на Заході немає єдності. Крім того, він впевнений, що «доведеться розпочати розмову про рівноправне майбутнє».

Далі путін заявив, нібито росіянам начебто хтось, крім нього, диктує, яке суспільство будувати. Одразу сказав, що таке, нібито не вийде.

Диктатор розпові про своє бачення «традиційних цінностей». За його словами, це не фіксоване склепіння постулатів, а основа світової цивілізації. Він абсурдно сказав, що росія, на відміну від Заходу, в чужий двір не лізе, попри те, що росія розв'язала повномасштабну війну в Україні з тисячами людських жертв.