В селі Червонопопівка в Луганській області ЗСУ ліквідували близько 20 окупантів

Водночас росіяни продовжують обстрілювати визволені населених пунктів.

В селі Червонопопівка в Луганській області ЗСУ ліквідували близько 20 окупантів
В селі Червонопопівка в Луганській області ЗСУ ліквідували близько 20 окупантів

В Луганській області у селі Червонопопівка Збройні Сили України ліквідували близько 20 російських окупантів. Окрім того, ще 30 росіян було пораненозагарбникам завдали поранень, повідомляє у своєму Telegram-каналі голова Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«Майже щодня ми пересвідчуємося у влучності українських артилеристів — горять склади з БК, казарми, техніка окупантів. Чергове влучання — на Кремінщині. У Червонопопівці знищено до 20 військовослужбовців противника, а близько 30 окупантів отримали поранення різного ступеня тяжкості. Ті, що ще живі, не знаходять собі місця», — повідомив Гайдай.

Окупанти селяться не лише у житлових будинках, а й у дитячих садках. Подібні дії зафіксовані у селищі Біловодськ.

Разом із посиленням комендантської години на захопленій території регіону так звані правоохоронні органи отримали право проводити особистий огляд людей, їхніх речей, житла, транспортних засобів, а за наявності підстав — затримувати громадян і транспортні засоби.

«Тобто, сподобалась квартира — можна її безпідставно обшукати, знайти щось цікаве. Ну або цінне», — зауважив голова ОВА.