Танки та солдати: загарбники через Маріуполь їдуть у бік Мангуша

Зафіксовано близько 8.30 з с. Юр’ївка шість «Камазів» із мобілізованими, яких везли на полігон біля хутору Бабах-Тарама.

У тимчасово захопленому Маріуполі спостерігають збільшення руху техніки загарбників у бік Мангуша, їдуть танки та жива сила.

Про це в Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Фіксуємо збільшений рух техніки по Маріуполю та Маріупольському району. Через центр міста на виїзд на Мангуш танки на тягачах та жива сила вантажівками. Всі з позначкою V. Від сьогодні рух техніки окупантів супроводжується встановленням мобільних блок-постів та оперативних заходів з „зачистки“ — вибіркової перевірки документів та телефонів», — ідеться в повідомленні.

Зокрема, за даними Андрющенка, зафіксовано близько 8.30 з с. Юр’ївка шість «Камазів» із мобілізованими, яких везли на полігон біля хутору Бабах-Тарама. На полігон прибуло два гелікоптери з військовим керівництвом для показової перевірки, зазначає радник мера.

Крім того, заборона руху вантажівок через Кримський міст призвела до збільшення аварійності на дорогах у Маріуполі.

«20-тонні та 40-тонні вантажівки, не соромлячись, через все місто. Через пріоритет раптового проїзду військових окупантів кількість аварій стрімко зросла», — розповів Андрющенко.

Як повідомлялося, напередодні у тимчасово захопленому Маріуполі була також зафіксована колона, що рухалася в бік Мангуша, в ній, зокрема, були частини системи ППО та САУ «Піон».