У Польщі перекинувся бус з українцями: загинула дитина

У ДТП загинув 13-річний хлопчик, ще троє отримали поранення

У Польщі перекинувся бус з українцями
У Польщі перекинувся бус з українцями

На автостраді А4 поблизу Тарнова у Польщі перекинувся мікроавтобус з українцями. Бус зіткнувся з вантажним автомобілем. Загинула 13-річна дитина. Ще кількох пасажирів госпіталізували. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначається, що водій вантажівки, що була попереду буса, різко загальмував. Потім сталося зіткнення. Водій буса, який їхав позаду, ймовірно, не встиг загальмувати, вдарився у вантажівку, а потім в огородження.

У ДТП загинув 13-річний хлопчик, троє людей — жінка, її 6-річна дитина та чоловік — отримали травми.

«Коли приїхали рятувальники, автобус лежав на боці, а 13-річного хлопчика розчавило, він помер на місці», — розповів молодший бригадир Марцін Опьола, речник державної пожежної служби в Тарнові.

Читайте також


Українці можуть повторити долю курдів, коли є народ, а країни немає — Микола Волинко

2023 рік запам’ятався гучними скандалами. Зокрема блокуванням кордонів з Україною в країнах ЄС, корупцією на всіх рівнях та новими етапом земельної реформи, який стартує 1 січня 2024 року. З чим йдемо у 2024 рік, які висновки маємо зробити та чи візьмуть нас з такою корупцією до ЄС, журналісти запитали у профспілкового бійця за трудові права людини праці, учасника шахтарського профспілково-страйкового руху, що став початком невідворотного кінця СРСР Миколи Волинко.