Азербайджан і Вірменія звинувачують одне одного в обстрілах: що сталося

Вірменія звинуватила Азербайджан в обстрілах прикордонних позицій. У Єревані кажуть про атаку зі стрілецької зброї. Водночас у Баку заявили про атаку з вірменської сторони.

Єреван та Баку обмінялися взаємними звинуваченнями в обстрілах. У Вірменії заявили про нічну атаку, водночас Азербайджан заявив, що їхні позиції обстріляли ще ввечері 6 листопада.

Міністерство оборони Вірменії заявило, що уночі 7 листопада азербайджанські війська відкрили вогонь по вірменських прикордонних позиціях. Для обстрілу використали стрілецьку зброю різного калібру.

У ніч із 6 на 7 листопада підрозділи ЗС Азербайджану відкрили вогонь зі стрілецької зброї різного калібру за вірменськими позиціями, розташованими у східній частині вірмено-азербайджанського кордону. З вірменської сторони втрат немає. Станом на 08.00 ситуація на передовій відносно стабільна, — заявили в Єревані.

Водночас Міністерство оборони Азербайджану заявило, що ввечері 6 листопада вірменські війська обстріляли їхні позиції й азербайджанські війська вжили заходів у відповідь.

Рекомендовані публікації