Російського зека -«вагнерівця», який здався у полон до ЗСУ, а потім знову потрапив до рук росіян, жорстоко вбили

Опубліковано відео вбивства росіянами колишнього в’язня Євгена Нужина.

Російського зека -"вагнерівця", який здався у полон до ЗСУ, а потім знову потрапив до рук росіян, жорстоко вбили
Російського зека -"вагнерівця", який здався у полон до ЗСУ, а потім знову потрапив до рук росіян, жорстоко вбили

Чоловік воював у ПВК «Вагнер», здався в полон ЗСУ, а згодом під час обміну знову потрапив до російських загарбників. Увага! Відео містить сцену насилля.

«Джерело з „ПВК Вагнера“ надіслало нам моторошні кадри жорстокої позасудової розправи над засудженим Євгеном Нужиним. Цей ув'язнений з ВК суворого режиму був завербований як найманець Євгена Пригожина і відправлений на територію України, де майже відразу потрапив у полон». — йдеться у повідомленні.

Згодом Нужин дав інтерв'ю журналісту Юрію Бутусову, виступив проти путіна і заявив, що вирішив воювати на боці України. Він розповів, що був засуджений до 24 років за вбивство людини у 1999 році, а ще чотири роки нібито отримав за спробу втечі.

За словами Нужина, влітку до їхньої колонії прилетів бізнесмен Євген Пригожин, щоб вербувати ув'язнених для участі у війні в Україні. Нужин стверджував в інтерв'ю, що «давно вирішив здатися і хоче воювати на боці українців у «російському легіоні». Він також казав, що у нього в Україні живуть родичі.

Увечері 12 листопада телеграм-канал, який пов'язують із ПВК Вагнера, опублікував відео, на якому, як стверджується, показано вбивство колишнього в'язня Євгена Нужина. У телеграм-каналі вбивство називають «покаранням зрадника».