Зеленський і Шмигаль привітали українців з Днем Гідності та Свободи

Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Денис Шмигаль 21 листопада привітали українців з Днем Гідності та Свободи — з річницею початку Помаранчевої Революції.

Зеленський і Шмигаль привітали українців з Днем Гідності та Свободи

Відеозвернення Зеленський опублікував у Телеграмі.

«Ми все подолаємо. Пересилимо. Переживемо. Переможемо! І в День Гідності та Свободи зберемось на Майдані Незалежності. Там, де завжди захищали гідність і свободу. На граніті, на барикадах під час Помаранчевої революції та Революції Гідності. Там, де ми відзначали 30-річчя незалежності України. І там, де ми відзначимо День Перемоги України. У мирному Києві, у мирній Україні я скажу про важливе. Про головне. Те, що лишилося незмінним. І залишиться незмінним», — сказав він.

Привітання Шмигаль також опублікував у Телеграмі.

«Гідність та Свобода вписані в генетичний код українців. Століттями українська нація доводила, що ніхто не позбавить нас цих якостей. Цю істину підтвердили й доленосні для Незалежної України революції та війна з російським загарбником. Агресор може спробувати лишити нас світла чи тепла, спробувати захопити наш дім, нашу землю, але йому не забрати в українців ані Гідність, ані Свободу», — йдеться у зверненні.

Він згадав тих, хто віддав життя за вільну Україну. А також подякував кожному українцю, який наближає нашу перемогу, кожному захиснику та кожному волонтеру.

Рекомендовані публікації