ДТЕК частково відновив електропостачання в Києві: коли з’явиться світло

Компанія «ДТЕК Київські електромережі» частково відновила електропостачання в Києві після ракетної атаки рф 23 листопада, однак в столиці діють екстрені обмеження.

ДТЕК частково відновив електропостачання в Києві
ДТЕК частково відновив електропостачання в Києві

«Енергетики ДТЕК разом із усіма рятувальними службами продовжують ліквідувати наслідки ударів по енергооб’єктах, що нанесла росія 23 листопада. Ситуація лишається складною, проте контрольованою.

Станом на ранок 24 листопада вже відновлена подача електроенергії на об'єкти критичної інфраструктури: перш за все водопостачання та лікарень. Продовжуємо працювати над подачею електроенергії на середні об’єкти теплопостачання", — йдеться у повідомленні.

Так, за ніч відремонтували 2 транзитні лінії, що подають напругу на Лівий берег Києва.

Станом на другу половину дня 24 листопада продовжується ремонт ліній ДТЕК Київські електромережі, що були пошкоджені через атаку 23 листопада.

«Це дозволить відновити подачу світла для частини побутових клієнтів, що лишаються без світла відучора», — пояснили в компанії.

Зазначимо, що у Києві наразі діють екстрені обмеження електропостачання. Тому частина споживачів тимчасово перебуває без електропостачання.

«Для цих споживачів електропостачання буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі, відповідно до вказівки диспетчера „Укренерго“, а також після завершення ремонтів на лініях, що були ушкоджені обстрілами. Без світла наразі близько 60% киян», — сказано в повідомленні.