Прем’єр Британії Ріші Сунак поділився зворушливим відео з кадрами про боротьбу України

У відео звучать голоси українців.

Прем'єр Британії Ріші Сунак поділився зворушливим відео з кадрами про боротьбу України
Прем'єр Британії Ріші Сунак поділився зворушливим відео з кадрами про боротьбу України

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак опублікував відеоролик, присвячений підтримці України у боротьбі з російською агресією. У відео звучать голоси українців.

Вони розповідають, що Україна нині бореться за своє самовизначення, суверенітет і саме існування українського народу, який Росія прагне стерти з лиця землі. Потужний ролик Сунак опублікував у своєму Twitter.

«Ми віримо у свободу!», — підписав відео британський прем'єр.

У відео звучать голоси українців, які розповідають, за що нині бореться Україна.

«Я вірю у свободу. Я вважаю, що ми повинні відстоювати основні права, які так важливі для всіх нас. За наш суверенітет, за наше самовизначення та за основи стабільного світового порядку, за відновлення якого всі ми боремося. Українському народу загрожують бомбардування вдень та відключення електроенергії вночі. Але ми знаємо, що наші друзі завжди будуть поруч, щоб допомогти нам пройти через ці випробування», — йдеться в ролику.

Також у відео згадана і Британія, що є одним із найстійкіших союзників України. Британці допомагають українцям зброєю та обладнанням.

«Разом ми ніколи не відступимо, разом ми будемо сильними», — зазначено у відеоролику.

Читайте також


Людство входить у фазу глобального конфлікту по всій планеті — Юрій Буздуган

Іран атакував балістичними ракетами Ірак біля консульства США. Своєю чергою, міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс вважає, що попереду на світ чекає ще складніший період, аніж зараз, і Британії з союзниками варто готуватися до серйозних загроз і подбати, щоб їхня міць виглядала переконливим фактором стримування. Чи розпочнеться нова світова війна та як це вплине на Україну, розбиралися з експертом-геополітиком Юрієм Буздуганом.