В Чехії хочуть залишити без світла та тепла посольство рф у Празі

Масовані ракетні обстріли залишають мільйони українців без світла, але ми і без нього добре бачимо, хто такі росіяни. Солідарними з нами є чехи, які хочуть провчити окупантів.

посольство рф у Празі
посольство рф у Празі

Проєкт «Подарунок для путіна» опублікував петицію. У ньому запропонували позбавити електроенергії житлові будинки, які належать росії. Таким чином прагнуть провчити ворога за масовані ракетні удари по об'єктах енергетичної інфраструктури України.

росія, очевидно, вирішила зламати Україну темрявою і холодом. З точки зору вищого морального принципу просимо відповідних державних і приватних енергорозподільників дати російським дипломатам у Празі скуштувати власних ліків. Вимагаємо відключити від газу, води та електроенергії всі будівлі, які належать росії,
— йдеться у тексті петиції.

Нинішня петиція — реакція громадян країни на продовження ракетного терору з боку Росії. Адже ворог вкотре доводить, що воює не на полі бою, а проти цивільних. А його «стратегічними» об'єктами стали електростанції, теплостанції, а також водогони.

Автори петиції наголошують, що нова фаза війни приносить катастрофічні наслідки для цивільних. І їх вони відчувають на щоденній основі. Вони підкреслюють, що без світла та води залишаються не лише квартири, школи та дитячі садки, а й магазини, підприємства та навіть лікарні.

Нагадаємо, що за інформацією начальника поліції Київщини, через ракетний терор рф у місті загинули п’ятеро людей, ще 35 — постраждали.