Усім чоловікам адміністрації путіна тимчасово заборонили виїзд за кордон

У росії всім співробітникам адміністрації президента тимчасово заборонили їздити у відрядження за кордон. Закордонні відпустки тепер теж під забороною.

Чоловікам адміністрації путіна заборонили виїзд за кордон
Чоловікам адміністрації путіна заборонили виїзд за кордон

Про це повідомляє Уніан з посиланням на телегарам-канал «База».

В адміністрації президента рф було випущено розпорядження, що відтепер в закордонні відрядження можуть їздити тільки жінки. Такі правила будуть діяти до виходу «особливого розпорядження щодо мобілізації». Закордонні відпустки, які і до останнього часу були небажаними, тепер також заборонені.

«Не виключено, що це запобіжний захід. Оскільки серед чиновників всередині адміністрації ходить чутка, ніби така вимога з'явилася після „втечі“ співробітника одного з відомств. Чоловік, нібито перебуваючи у відрядженні в одній з країн СНД, не повернувся в росію. Варто відзначити, що історія з „втечею“ на даний момент не підтверджена», — сказано в повідомленні.

У свою чергу прес-секретар президента росії Дмитро Пєсков спростував інформацію про заборону відряджень і відпусток для співробітників адміністрації президента чоловічої статі.

Нагадаємо, 30 листопада уряд росії заборонив ввозити до недружніх країн низку товарів подвійного призначення, у тому числі ракети-носії та гелікоптери марки «Ми».