Обстріли рф України провокують ще більшу підтримку західних партнерів, — Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що масовані обстріли рф України провокують ще більшу підтримку західних партнерів.

Олексій Резніков
Олексій Резніков

Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

«Логіка окупантів дуже проста: вони не можуть перемогти ЗСУ на полі бою, тому розпочали війну з цивільним населенням. Вони прагнуть занурити нас із вами в темряву та холод для того, щоб народ України здався», — сказав Резніков.

За його словами, для росії основним завданням є примусити Президента Україна піти на переговори.

У рф називають ці обстріли гуманітарними. Це тактика нового військового керівництва росії, але вони не розуміють, що такі ракетні атаки тільки посилюють спротив українців, зазначає він.

«Крім цього, вони посилюють бажання наших партнерів до підтримки нас. Після одного з масованих ударів я приїхав на засідання Рамштайну, і це принципово змінило емоції міністрів: вони моментально почали говорити про різкий рівень підтримки саме наших ППО», — додав міністр.

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, Резніков привітав українців з Днем Збройних Сил України. Він наголосив, що саме завдяки нашим військовим абревіатура «ЗСУ» стає популярнішою за абревіатуру «НАТО».