Партія американських БТРів M1117 вже на підході в Україну (ВІДЕО)

Повідомляють про перекидання американських бронетранспортерів М1117 з румунського порту Констанца до України

Партія американських БТРів M1117 вже на підході в Україну (ВІДЕО)

Партія американських бронетранспортерів M1117, передачу 250 одиниць яких у Пентагоні публічно оголосили 4 листопада у межах пакета допомоги на 400 млн доларів, наближається до України.

Відео з рухом ешелону з цими бронемашинами активно шириться у мережі, при цьому зазначається, що ешелон був помічений вже у Румунії. Зокрема відео вже поширено турецьким виданням Clash Report.

Враховуючи те, що відео вже опубліковано, більше того, активно розійшлось і по багатьох про-рашиських Telegram-каналах, особливого сенсу замовчувати щось немає. Зазначається, що у цій партії понад 37 M1117, які були доставлені у румунський порт Констанца.

Якщо інформація відповідає дійсності, то це означає функціонування нового південного транспортного коридору, при цьому морського, який значно розширює логістичні можливості передачі Україні озброєння. Особливо важких зразків військової техніки та великих об'ємів.

Раніше стало відомо, що російські загарбники у використанні крилатих і балістичних ракет проти України давно зайшли за межі необхідного їм резерву.

Рекомендовані публікації