Антисанітарія та бруд: у Києві поліцейські забрали 4-місячного малюка з родини (ФОТО)

Патрульні поліцейські виявили у квартирі безлад та антисанітарю, що загрожувало життю та здоров’ю хлопчика. Дитину доставили до медичного закладу для відповідного огляду.

У Києві поліцейські забрали 4-місячного малюка
У Києві поліцейські забрали 4-місячного малюка

До поліції Києва надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Сергія Берегового про те, що у їх сусідів постійно плаче дитина та за нею не доглядають. Для встановлення усіх обставин події на місце виїхала патрульна поліція, співробітники служби у справах дітей та співробітники ювенальної превенції Солом’янського управління поліції.

Правоохоронці встановили, що у квартирі, на яку скаржаться сусіди, проживає жінка із 4-місячною дитиною. Перевіривши умови проживання поліцейські разом із соцпрацівниками виявили занедбану оселю із непридатними умовами для проживання немовляти. В квартирі був бруд, сморід, антисанітарія та розкидані речі.

Дитину соцпрацівники та поліцейські вилучили й доставили до медичного закладу для проведення перевірки стану здоров’я. На мати ж малюка працівники поліції склали адміністративний матеріал за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та попередили про кримінальну відповідальність.