У Борисполі помер чоловік, якого не пустили в «Пункт незламності»

У Борисполі безпритульного не впустили зігрітись у «Пункт незламності» через «неприємний запах», він помер від переохолодження.

У Борисполі помер чоловік, якого не пустили в «Пункт незламності»

Про це розповіла у групі міста на Facebook місцева жителька Любов Чижик.

За її словами 6 грудня вранці під час роботи вона побачила на зупинці в центрі міста чоловіка, схожого на безпритульного. Той сидів напівроздягнений та замерзлий, адже на вулиці було 9 градусів морозу.

Хвилюючись через загрозу життя чоловіка, жінка побігла по допомогу до найближчого «Пункту незламності». Там відповіли, що безпритульний приходив до них ще увечері, але його не пустили всередину через неприємний запах.

Зрозумівши, що напівроздягнений чоловік сидить на морозі ніч, жінка попросила працівників пункту викликати швидку допомогу чи поліцію, адже мова йшла про життя людини. Там пообіцяли зателефонувати до швидкої, але так і не зробили цього.

Через дві години швидку викликали працівники парку. Було вже пізно — чоловіка врятувати не вдалось і він помер у лікарні.

«Байдужість брата, який вигнав із хати, байдужість людей, які були на зупинці і не відреагували, а найгірше — байдужість працівників пункту, де не потрібні такі люди», — зазначила дописувачка.

Нагадаємо, 4 грудня у Києві в одному з кафе мережі «Хлібний», яке знаходиться у Пасажі, намагалися вигнати бабусю, яка просила води і погрітися.