Окупанти обстріляли Нікополь з важкої артилерії, є постраждалі: людей рятували з палаючої квартири

У ніч проти 10 грудня російські окупанти влаштували черговий обстріл мирних жителів Дніпропетровської області. Ворог обстрілював дві громади регіону — Нікопольську та Марганецьку.

Окупанти обстріляли Нікополь з важкої артилерії, є постраждалі: людей рятували з палаючої квартири

Внаслідок дій терористів серед мирних жителів є постраждалі. Про це в Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, загарбники вели вогонь із важкої артилерії. Найбільше постраждав Нікополь — у місті поранення отримали 4 особи.

Сімейну пару рятувальники діставали з палаючої квартири. Медики надали їм допомогу.

Ще дві людини — 72-річний чоловік та 86-річна жінка госпіталізовані з мінно-вибуховими травмами. Вони перебувають у стані середньої тяжкості.

Внаслідок злочинних дій росіян у Нікополі понівечено 11 багатоповерхових та приватних будинків. Російські снаряди пошкодили дитячий садок, адміністративну та офісну будівлю, автомийку, автостоянку, кілька автомобілів, газопровід та лінії електропередач.

У Марганецькій громаді, на щастя, обійшлося без постраждалих. В інших районах Дніпропетровської області ніч була тихою — без тривог та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що вночі, 9 грудня, російські окупаційні війська знову скерували свої «Гради» та важку артилерію на Нікопольський район на Дніпропетровщині.