Як обрати новорічний образ — поради стиліста

Вибір вбрання залежить від того, де ми зустрічатимемо Новий рік. Проте новорічні свята — час для прояву ваших креативних здібностей та можливість подивитися на себе «іншими» очима.

Як обрати новорічний образ – поради стиліста
Як обрати новорічний образ – поради стиліста

Про це i-ua.tv розповіла стиліст Тетяна Шерстюк.

«Вибір вбрання залежить від того, де ми зустрічатимемо Новий рік. На тематичний корпоратив вибирають відповідний образ. Наприклад, це може бути „біла вечірка“ (White party) або захід у гангстерському стилі. На „білу вечірку“ можна прийти повністю у білому — сукня чи брючний костюм, сумка, взуття. Дуже елегантно. Але можете виявити фантазію: придумати костюм сніговика (для чоловіка) чи Снігової королеви. Якщо це тематична вечірка в піратському стилі, то не обов'язково повністю копіювати костюм Джека-горобця. Досить зробити з капелюха з широкими полями трикутку, великою брошкою причепити до неї перо, яскравим м'яким шарфом обмотати талію (пояс), а пару іграшкових револьверів заткнути за пояс. І не забути намалювати вуса. Або вечірка у стилі 50-х, 80-х, 90-х. Моя порада — надихайтеся образами з фільмів або кумирами сцени відповідного десятиліття», — каже стиліст.

За її словами, обираючи новорічий образ, треба враховувати тип фігури.

«У будь-якому образі потрібно почуватися комфортно і подобатися передусім самому собі. І так, при підборі вбрання бажано враховувати тип фігури та умовні недоліки перетворювати на переваги. При іксобразній фігурі, підкреслити талію і підібрати сукню зі спідницею клеш з легкої тканини, що струмує. Це може бути віскозний креп, шовковий шифон. А може бути спідниця з щільнішої тканини, що тримає форму і з красивими фалдами. Вам підійдуть усі силуети 50-х років, н-р. Власницям вузьких плечей і великих стегон підійде А-Силует середньої або актуальної міні-довжини, якщо готові показати красиві ноги. Можна підібрати щільні колготки в колір вбрання (за невисокого зростання) або, навпаки, контрастні. До речі, ця порада підійде для цибулі у стилі 60-х. Для трикутного типу фігури з широкими плечима я порадила б елегантні двобортні брючні костюми з розширеною лінією плечей або міні сукню-жакет. Для прямокутного типу фігури-сукні-туніки з асиметричним кроєм. Відмінно для новорічної ночі підійдуть вбрання з органзи, шифону, мережив та оксамиту, у всіляких поєднаннях. Також оксамитовий топ або мережива блуза зі спідницею або брюками з еко-шкіри. Також відмінно виглядатимуть вбрання з паєтками або з жакардової парчі», — каже стилість.

Вона зазначає, що образи потрібно підбирати кожному конкретної людини індивідуально. «Виходячи із ситуації. Новорічні свята — час для прояву ваших креативних здібностей та можливість подивитися на себе „іншими“ очима», — резюмує стиліст.