Шойгу на гелікоптері проінспектував окупаційні війська рф в Україні

Міністр оборони російської федерації сергій шойгу проінспектував російські війська, які беруть участь у війні в Україні, що кремль називає «спеціальною військовою операцією».

У російському військовому відомстві опублікували в Telegram відео, на якому Шойгу знято у військовому гелікоптері. Крім того, на ролику показано кадри з повітря порожніх ділянок землі.

«Глава російського військового відомства облетів райони дислокації військ та перевірив передові позиції російських підрозділів у зоні проведення спеціальної військової операції», — зазначається у заяві Міноборони рф.

Також у повідомленні відомства йдеться, що Шойгу спілкувався з військами «на передовій», а також «на командному пункті», де заслухав доповіді командувачів «про поточну обстановку та дії російських військ на операційних напрямках».

У Міноборони рф додали, що особливу увагу під час заслуховування командуючих Шойгу звернув «на організацію всебічного забезпечення військ, умов розміщення особового складу у польових умовах, а також роботу медичних та тилових підрозділів».

Звернемо увагу, що ця заява була зроблена наступного дня після того, як російський диктатор Володимир Путін побував в об'єднаному штабі, звідки відбувається контроль за так званою «спецоперацією» в Україні, а також провів зустріч із вищим керівництвом країни, у тому числі з Шойгу, щоб отримати пропозиції про те, як, на їхню думку, має продовжуватися військова кампанія рф проти України.