На росії знову вогонь: горить будинок для людей похилого віку, є загиблі (відео)

На росії, у Кемерово, згорів приватний будинок для людей похилого віку. Він був побудований незаконно

На росії знову вогонь: горить будинок для людей похилого віку, є загиблі (відео)

На момент пожежі у будинку перебували близько 20 пенсіонерів. Станом на сьому годину ранку, 24 грудня вони всі загинули.

Сама пожежа почалася пізно вночі з 23-го на 24-те грудня. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на посиланням на МНС росії. Та при перших повідомленнях про пожежу роЗМІ повідомляли про 10 осіб, які загинули. Як бачимо на ранок, ця цифра зросла.

Причина пожежі — неправильна експлуатація печі, яка була розміщена на другому поверсі будинку. Другий поверх будівлі повністю згорів.

За даними росЗМІ, будинок для літніх людей був відкритий нелегально на Таврійській вулиці. Його власником є місцевий мешканець Андрій Смирнов. Він використовувався нелегально, системи пожежогасіння там передбачені не були.

Площа, яку охопив вогонь склала понад 180 кв. м.

Після загибелі людей під час пожежі слідчі порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 109 КК росії (заподіяння смерті через необережність двом або більше особам). Наразі на місці події працює слідча група, призначено низку експертиз, у тому числі судово-медичних та пожежно-технічних.

Нагадаємо, що в москві горить склад біля інституту легких сплавів.


Джерело: SOTA