У мережі показали момент «прильоту» в обласну лікарню у Херсоні

російські окупанти продовжують здійснювати воєнні злочини проти українського народу. Напередодні Різдва, 24 грудня, терористи рф вдарили по двох медичних закладах Херсона.

У мережі показали момент «прильоту» в обласну лікарню у Херсоні

Під ворожим вогнем опинилися Херсонська обласна клінічна лікарня та обласний заклад з надання психіатричної допомоги. Момент удару по обласній лікарні показав очільник Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації Ярослав Янушевич.

«Р*шисти продовжують атакувати лікарні на Херсонщині. Це цілеспрямовані терористичні удари по закладах, які надають допомогу людям. Вчора ворог поцілив у два медзаклади Херсона», — наголосив Янушевич.

Зокрема, постраждали Херсонська обласна клінічна лікарня та обласний заклад з надання психіатричної допомоги.

«Окупанти завдали удару по території Херсонської обласної клінічної лікарні. Також атакували й обласний заклад з надання психіатричної допомоги — зруйновано кабінет лікаря, частину даху та систему опалення. На щастя, внаслідок цих ворожих атак люди не постраждали», — написав Янушевич.

Він також показав відео з камер спостереження Херсонської обласної клінічної лікарні. Вони зафіксували момент прильоту ворожого снаряда по медзакладу.

Нагадаємо, що українські військові вдарили по штабу росіян, який знаходиться у Херсонській області. Внаслідок атаки до 70 ворожих солдатів отримали поранення.