У Ростові спалахнула масштабна пожежа поблизу вокзалу (ФОТО, ВІДЕО)

Масштабна спалахнула у ніч проти 30 грудня у центрі Ростова-на-Дону. Відомо, що полум’я охопило будівлю поблизу залізничного вокзалу.

У Ростові спалахнула пожежа поблизу вокзалу
У Ростові спалахнула пожежа поблизу вокзалу

Користувачі мережі відразу ж поспішили викладати світлини з місця події. На них видно, як у небо здіймається густий дим, а саму будівлю охоплюють язики полум'я.

Достеменно складно сказати, де саме спалахнула пожежа. Відомо, що локація поблизу вокзалу та багатоповерхових будинків. Якщо ж говорити точніше, то за словами місцевих мешканців, загорілася будівля на перетині провулка Доломановського та вулиці Згоди. Інші кадри демонструють, що на місці працювали пожежники, які намагаються приборкати вогонь. Інших деталей наразі немає.

Відомо, що сталося це у Калінінському районі. Усіх співробітників складських приміщень евакуювали. Як повідомили місцеві ЗМІ, постраждалих немає.

Кадри, які виклали у мережі, демонструють, що працівники бізнес-центру не надто засмутилися. Вони виходили з будівлі та спостерігали за вогнем. Не виключаємо, що для них пожежа стала своєрідним святом, адже з'явилася можливість не попрацювати.

Нагадаємо, що у Генеральному штабі ЗСУ заявили, що у 2023 році в рф буде ще більше «бавовни».