На Донеччині внаслідок обстрілів загинула людина

Вночі 3 січня росіяни завдавали ударів як по лінії фронту, так і по відносному тилу Донецької області.

Наслідки обстрілу на Донеччині
Наслідки обстрілу на Донеччині

Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Трьох ударів зазнала віддалена від фронту Дружківка: зруйновано Льодову арену, пошкоджено будівлі МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок та господарчі споруди. Внаслідок обстрілу поранена людина. Ще одна поранена у Краматорську — снаряд влучив у подвір'я приватного будинку.

На Донецькому напрямку пошкоджено будинок в Острівському Курахівської громади, зафіксовано артобстріли Мар'їнки та обстріли Авдіївки з застосуванням касетних снарядів — без жертв.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула у Бахмуті. У громаді пошкоджено будинок в Іванівському. У Благодатному Соледарської громади пошкоджено 2 будинки.

На Лисичанському напрямку численні обстріли відбулися у Сіверську, також 2 будинки пошкоджено у Торському Лиманської громади — без постраждалих.

Загалом за 2 січня росіяни вбили 1 мирного жителя Донеччині — у Бахмуті.

За словами голови адміністрації, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони рф підтвердили загибель 63 військових у Макіївці на Донеччині від удару HIMARS. Раніше повідомлялося, що у новорічну ніч Сили оборони України нанесли удар по місцю базування російських військовослужбовців в окупованій Макіївці Донецької області, внаслідок якого загинуло 400 та поранено 300 окупантів.