Обстріли на Харківщині: подробиці

Минулої доби російські окупанти з артилерії, танків та мінометів вели обстріли прикордонних населених пунктів Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Під вогнем були: Куп'янськ, Вовчанськ, Красне, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Кислівка та інші населені пункти. На щастя, від обстрілів ніхто не постраждав», — йдеться в повідомленні.

В області залишається дуже високою мінна небезпека. Вчора, 4 січня, в районі в с. Шийківка Ізюмського району під час проведення робіт з розмінування через детонацію боєприпасу загинув начальник групи піротехнічних робіт, підполковник цивільного захисту Сергій Гоцуляк. Йому було 42 роки.

Старший сапер тієї ж групи отримав поранення. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Крім того, в районі міста Балаклія Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 22 років. Госпіталізований з вибуховими травмами у стані середньої тяжкості.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 44 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, протягом 3 січня тривали ворожі обстріли прикордонних населених пунктів у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах області. У Куп'янському районі протягом доби поранення зазнали 2 чоловіки 42-х та 72-х років.