У Криму окупанти розмістили військову техніку та радіаційні війська на заводі «Титан»

На тимчасово окупованому півострові Крим зафіксовано розміщення техніки на заводі «Кримський титан» (Армянськ), а також підрозділи військ радіаційного, хімічного й біологічного захисту зс рф.

Кримський завод "Титан"
Кримський завод "Титан"

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Зауважимо, що наразі невідомо чим обґрунтовано перебування останніх на захопленому підприємстві. Адже це може бути навчання чи вимоги командування окупаційних військ», — йдеться в повідомленні.

Проте Центр національного спротиву закликає мешканців Армянську тимчасово утриматися від прогулянок на відкритому повітрі.

У відомстві зазначили, що перебування військових на об’єктах хімічної промисловості є порушенням норм міжнародного гуманітарного права. При цьому, росіяни не вперше нехтують відповідними нормами. Зокрема вони розміщують військових на ЗАЕС, або також на цивільних об’єктах: у школах, дитсадках та лікарнях.

Нагадаємо, росія могла розмістити ядерну зброю в окупованому Криму та білорусі. Російський диктатор володимир путін розглядає ці території як плацдарм для ядерних провокацій проти України.