У Маріуполі знищили російський склад боєприпасів

У Маріуполі в районі аеропорту знищено склад боєприпасів російської армії. Підтверджено також влучання в місце базування загарбників на території меткомбінату ім. Ілліча.

У Маріуполі знищили російський склад боєприпасів

Про це в Телеграмі повідомляють Маріупольська міська рада та радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, уточнюючи результати вибухів, які сталися 21 лютого пізно ввечері (після 22:00) у Маріуполі.

«Щодо нічних вибухів у Маріуполі. Є підтвердження, що в районі аеропорту (Центральний район) знищено склад БК окупантів», — ідеться в повідомленні міськради.

«Всього було чутно 12 вибухів. З них два точно — це результат роботи ППО окупантів. Зафіксовано в районі шлакової гори по вулиці Макара Мазая та в полях за вулицею Курчатова. Підтверджено влучання в склад БК в аеропорту Маріуполя з прекрасним відгуком детонації. Зафіксовано влучання в місце базування окупантів на території Стану 300 ММК ім. Ілліча (Кальміуський район)», — написав Андрющенко.

За його словами, загарбники вночі піднімали свою авіацію в небо, а на Лівобережній було чуто кулеметні черги, також фіксували пересування ворожої техніки.

«23:11 — колона техніки — танки на гусеницях. Через Новоселівку повз ринок „Космос“ в бік смт. Нікольське в кількості 17 штук», — констатував радник мера.

Щонайменше 11 вибухів пролунало вночі в окупованому Маріуполі, повідомив воєнкор Андрій Цаплієнко. Також вибухало у Донецьку, Іловайську, Харцизьку та Дебальцеве.

Нагадаємо, удень 21 лютого російські війська обстріляли Херсон, ймовірно з «Градів». Пролунало близько 20 вибухів.