В Україні продовжується бездумне розпорошення держвласності — експерт

рф 30 років давала Україні свої злочинні дороговкази, колаборувала владу, сіяла корупційні зерна, а через своїх емісарів приватизовувала стратегічні об’єкти, щоб мати в майбутньому вплив на політику і економіку в Україні.

В Україні продовжується бездумне розпорошення держвласності
В Україні продовжується бездумне розпорошення держвласності

Про це в коментарів повідомив колишній заступник Генерального прокурора України Микола Голомша.

«В Україні продовжується бездумне розпорошення держвласності. Це дуже небезпечна та згубна ініціатива. Нам 30 років нав’язували цю ідею саме з білокам`яної. Зараз ми маємо ретельно проаналізувати 4 хвилі приватизації та все, що відбувається всупереч договорам, інтересам народу і державі, які були прийняті та підписані. Тобто багато „спеціалістів“ сьогодні волає, що держава — це некомпетентний менеджер, тому треба передавати все в приватну власність. Таке можуть говорити тільки невігласи. Держава повинна піднятися на дві голови вище від того рівня, на якому зараз перебуває. Не дивно, що українці їдуть з країни у пошуках кращого життя», — каже експерт.

Також за його словами, в Україні існує велика проблема з кадрами.

«На керівні посади, на жаль, приходять люди без належної освіти та досвіду роботи. І лунає не правильна для держави риторика, що мовляв нічого, що він молодий і не має фахової освіти, зате у „нього“ будуть „досвідчені“ заступники. Це все, вибачте, від лукавого і складає найвищі корупційні ризики», — зазначає експерт.

Він підкреслив, що вже зараз багато стратегічних об’єктів повертається з власності російських бенефіціарів у держвласність України

" рф нам 30 років давала свої злочинні дороговкази, колаборувала владу, сіяла корупційні зерна, прогнозовано, через своїх емісарів приватизовувала стратегічні об"єкти, щоб мати в майбутньому вплив на політику і економіку в Україні, руйнувала державність і оборонну сферу. Тому весь цей шлях, яким рухалася Україна, має бути проаналізовано з позиції національної безпеки. Вже зараз багато стратегічних об’єктів повертається з власності російських бенефіціарів у держвласність України. При цьому погляньте, як на окупованих територіях рашисти займаються так званою «націоналізацією». Тобто вивозять заводи, техніку та навіть людей і дітей. Це я до того, що все потрібно робити ретельно", — резюмує експерт.

Рекомендовані публікації