Гетманцев та Третьякова роблять економічні теракти в країні — експерт

Нардепи від Слуги народу Данило Гетманцев та Галина Третьякова роблять економічні теракти в країні.

Данило Гетманцев та Галина Третьякова
Данило Гетманцев та Галина Третьякова

Про це під час ефіру заявив експерт з соціальних питань Андрій Павловський.

«Ексрегіонал Сівкович був ледь не головним резидентом російської розвідки в Україні. Керував своїми підопічними, яких він напхав у всі держструктури. В тому числі і в СБУ. А останні роки помічником у нардепа Сівковича був Гетманцев. Тому не дивно, що його законопроєкти наносять шкоду в економічному плані. Спецслужби мали б давно зайнятися Гетманцевим. Адже саме він вбиває малий бізнес. Зокрема, не зважаючи на війну, хоче впровадити касові апарати. Якщо спочатку війни для Фопів 3-ї групи зробили пільгову ставку, а зараз за ініціативою Гетманцева її знову скасовують та повертаються до 5%. Тобто хочуть знову урізати права малого бізнеса. В такі тяжкі часи це тільки пригнічує моральний дух в нашому суспільстві. Це виглядає, як зловмисне шкідництво», — каже експерт.

За словами експерта, сумнозвісна Третьякова в черговий раз зареєструвала Проєкт Закону про примусове під час війни запровадження накопичувального пенсійного забезпечення № 9212.

«Де, мабуть, для поважності записала в співавтори Арахамію, Стефанчука, герострата з «Голосу» Цабаля (що заблокував доплати військовим) та ще цілий натовп слуг…

Проте без відповіді так і залишаються питання щодо гарантій збереження пенсійних накопичень, ефективності інвестування цих грошей, вартості адміністрування?

До речі, в країнах східної Європи (Польща, Чехія, Угорщина) в мирний час і при більш сприятливих економічних умовах накопичувальна пенсійна система зазнала краху.

Ох, як їм не терпиться дорватися до грошей пенсіонерів. Дивуюся, чому президент в своєму оточенні тримає такі токсичні фігури, як Гетманцева, нардепку Г. Третьякову чи Арахамію, який виявився фахівцем з пенсійної реформи. Маємо таких некомпетентних людей. Вони роблять країні тільки шкоду під час війни", — каже експерт.

За його словами, владі уже давно потрібно було зробити кадрові висновки та відсторонити цих людей. Адже вони роблять економічні теракти.

«Вони є агентами впливу інших держав, зокрема, росії. Вони є зловмисниками та шкідниками. Тому першим кроком зі сторони влади було б правильно звільнити їх з відповідальних посад голів парламентських комітетів. Тобто Гетманцева треба звільнити з податкового комітету, Третьякову з керування соцкомітету і так далі. Вже потім з ними мають розбиратися спеціальні служби», — резюмує А. Павловський.