Без диктатури національного інтересу ми як нація не збережемося, — Жердицький

Україні потрібна диктатура. Без диктатури національного інтересу ми як нація не збережемося.

Віктор Жердицький і Олексій Якименко в програмі "Суспільні діалоги"
Віктор Жердицький і Олексій Якименко в програмі "Суспільні діалоги"

Про це заявив народний депутат України ІІІ скликання, координатор «Суспільної системи» Віктор Жердицький у програмі «Суспільні діалоги» з Олексієм Якименком на телеканалі I-UA.tv.

«Люди зараз залишилися ті самі, які були до 24 лютого, які проявили 24 лютого відповідні риси та бажання. І зараз, через рік і три місяці, вони — ті ж самі люди, але чомусь ці риси, їхні бажання затухли», — зазначив він.

Перший і найголовніший напрямок, над яким мають працювати українці, каже нардеп, — це перемога у війні.

«Це найважливіше. Якщо ми не виграємо в цій війні та перемога буде фальшивою по лінії розмежування, то це не зупинка, не перемога, це відстрочення початку нашого знищення остаточного. Ми маємо всі працювати на перемогу. Перемога — вихід на наші державні кордони та створення демілітаризованої зони на території росії й білорусі — пояс у 200 км від нашого державного кордону», — пояснив гість програми.

За його словами, без цього неможливо відбувати державу. «Без цього ми не зможемо погасити всі наші борги, ми не зможемо конфіскувати награбоване через нас і в нас російськими олігархами та нашими олігархами», — додав він.

Жердицький підкреслив, що в українців має бути спільна мета — шукати таких самих, хто так бачить і мислить, і «відкидати будь-які фальшиві неомарксистські теорії».

«Із цього всього ми разом виходимо на майбутнє України. Ми ж не дозволимо, щоб нас знов загнали в олігархічні лещата, загнали в цю несправедливу, корумповану, грабіжницьку країну, щоб нашу землю, яка належить нам і нашим нащадкам, яка не має сьогодні реальної вартості, якщо її оцінити в перероблених товарах», — підсумував народний депутат.