Експерт прокоментував до чого привиде вбивство Пригожина

Президент росії володимир путін довів рф до самознищення, але не хоче міняти лінію. Однак смерть голови ЧВК Вагнер Є. Пригожина нічого не змінить.

Є. Пригожин
Є. Пригожин

Про це в коментарі заявив експерт з питань геополітики Юрій Буздуган.

«Ніхто ЧВК Вагнер не купував. Гравці просто скористаються ситуацію. Адже президент рф путін не просто довів ситуацію до абсурду. Він довів рф до самознищення, але не хоче міняти лінію. Система стала занадто жорсткою, а значить крихкою. Тепер для російських олігархів питання полягає в тому, вижиме росія чи ні? Їх інтерес полягає в тому, щоб зберегти російську імперію. Вони готові умовно поміняти путіна на Пригожина, вони намагатимуться зберегти російську імперію. Однак це вже не вдасться. Є об’єктивний процес, який вже пішов. Це зробили ЗСУ. Своєю мужністю наші військові довели нестабільну крихку конструкцію до того, що вона почала розвалюватися», — каже експерт.

За його словами, Є. Пригожина можуть вбити, але зупинити процес розвалу рф вже неможливо.

«Його можуть вбити, але зупинити процес розвалу рф вже неможливо. Уявіть собі скелю, а по ній пішла тріщина, бо в цей момент відбувається землетрус. Але навіть якщо замазати тріщину цементом, процес зупинити неможливо. Землетрус продовжується, а російська імперія буде розвалюватися. Туди їй і дорога. Давно пора», — каже експерт.