Політолог прокоментував обшуки у Шуфрича

У нардепа Нестора Шурфича є потужний пул юристів, що намагатимуться розвалити його справу, однак це честь держави довести його справу до завершення в суді.

обшуки у Н. Шуфрича
обшуки у Н. Шуфрича

Про це в коментарі i-ua.tv заявив політолог Ігор Чаленко.

«Обшуки у Шуфрича свідчать про боротьбу з рукою москви та п’ятою колоною. Зараз відбувається близько 50 обшуків, це лише у Шуфрича — це комплексний підхід. Очевидно, що такі дії готувалися заздалегідь. Очевидно, що Шуфрич, який з початку широкомасштабної війни потрапляв у різні резонансні ситуації, зокрема ситуація з блокпостом (його фотографування), все одно залишається нардепом. Якщо СБУ проводить такі обшуки, це свідчить, що вони мають незаперечні підстави для організації відповідних дій, але за обшуками має слідувати конкретне обвинувачення та розгляд справи у суді, відповідно українці вимагають вже конкретних вироків для того, щоб жодний злочинець не уникнув відповідальності», — каже політолог.

Він підкреслив, що у Н. Шуфрича є потужна команда юристів.

«Очевидно з медведчуківського пулу, яка буде максимально затягувати цю справу. Однак якщо держава проводить численні обшуки і є конкретні питання та докази стосовно Шуфрича, його то справа має бути честю держави — довести її логічного завершення в судовій інстанції», — резюмує експерт.