СБУ та ВМС уночі вдарили ракетами по військовому аеродрому окупантів у Криму

Цієї ночі СБУ та Військово-морські сили завдали масштабного вогневого удару по військовому аеродрому «Саки» в окупованому Криму.

СБУ та ВМС уночі вдарили ракетами по військовому аеродрому окупантів у Криму
СБУ та ВМС уночі вдарили ракетами по військовому аеродрому окупантів у Криму

За даними наших джерел у Службі безпеки, на летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК «Панцир». Там же розташовувалася база підготовки операторів БпЛА Mojaher — ударних безпілотників, які виробляються Іраном.

«Саме ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний дрон», — зазначили співрозмовники.

Удари Служби безпеки та Військово-морських сил влучили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів. Для ураження використали безпілотники, які перенавантажили російську ППО, а потім — запустили ракети «Нептун».

Навіть проросійські телеграм-канали підтверджують серйозні руйнування та втрати — пишуть про не менше 30 загиблих військових.

В СБУ запевняють, що із кожним днем «бавовна» в Криму буде квітнути все більше — окупанти не можуть почувати себе в безпеці на окупованому півострові.

Нагадаємо, що російське міністерство оборони приховало інф