Законопроєкт 8087 є корупційно- проросійським — президент ІТ компанії

В Україні хочуть створити систему, яка буде слідкувати та контролювати всіх, як це відбувається в рф чи КНР.

Законопроєкт 8087 є корупційно- проросійським – президент ІТ компанії
Законопроєкт 8087 є корупційно- проросійським – президент ІТ компанії

Про це під час ефіру заявив президент ІТ компаній «Адамант», віцепрезидент Української спілки Промисловців та Підприємців — Іван Пєтухов.

«Цей законопроєкт, як і більшість тих, які виносив нардеп Олександр Федієнко, на жаль дуже низької якості та калькований з російської федерації. Однак це вже справа відповідних органів. Адже законопроєкт 8087 йде в розріз з парадигмою, яка є у світі. В жодній розвиненій країні, наприклад, у США, Японії, немає такого органу, який би всім керував. Не можна створити надорган чи орган та надати йому повноваження. Адже є принцип розподілу повноважень. Таке свавілля можна порівняти лише з Китаєм, рф чи КНДР. Якщо Україна буде наслідувати саме ці принципи, то вона ніколи не переможе. Якщо побудованій структурі надаються шалені повноваження, то це проти природи українства, ми беремо те, що запроваджено на болотах», — каже І. Пєтухов.

Він підкреслив, що законопроєкт 8087 — це створення російської Госсопки в Україні.

«Але в рф пішли далі і хочуть мати доступ до всіх баз даних підприємств. Ця норма закладена і в законопроєкті 8087. Тобто вони ставлять свої індикатори безпеки та програму, що матиме доступ до внутрішньої мережі кожного оператора зв’язку. Створиться система, яка буде слідкувати за всіма. Як тільки будь-якій структурі нададуть такі спецповноваження, то почнуться перегони, хто ж зможе всіх і все контролювати в країні. В цю структуру збиратимуться ті, хто бачить себе в парадигмі руського миру. Крім того, все ще стосується слова кібер має бути засекречене. Зокрема, будь -які тендери. Це 100% відповідатиме маркуванню московитів. А наші чиновники хочуть просто красти. Тому 8087 — це корупційно — проросійський законопроєкт. До речі, саме московити запровадили та підтримували корупцію всередині України для того, щоб нас знищити. Тож навіщо нам самим собі запроваджувати такі закони?», — резюмує експерт.