Нетаньягу та весь його уряд догрався, заграючи з путіним- Суддя Конституційного Суду у відставці

Прем’єр-міністрміністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу та весь його уряд догрався, заграючи з росією та її президентом володимиром путіним.

Б. Нетаньягу та в. путін
Б. Нетаньягу та в. путін

Про це під час ефіру заявив правознавець, науковець, Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Нетаньягу та весь його уряд догрався, заграючи з путіним. Наш президент Зеленський проспав акт агресії з боку Білорусі. Тому ми маємо колосальні жертви під Києвом та на Харківщині, а також окупований Південь країни. Тому кров мешканців Бучі та Ірпеня не лише на руках московських фашистів, але й на руках президента Зеленського. Те ж саме стосується і Нетаньягу. Адже кров загиблих в Ізраїлі не лише на руках ХАМАС. До речі, події в Бучі нічим не відрізнялися від того, що зараз відбувалося в Ізраїлі, коли терористи розстрілювали місцевих мешканців. Так само знущаються над дітьми та беруть заручників. Однак, коли це відбувалося в Україні, то Нетаньягу не побачив в цьому імперії зла — рф. Однак бумеранг до нього повернувся», — каже В. Шишкін.

За його словами, в мережі йде хвиля, що напад на Ізраїль проґавили спецслужби.

«Однак кілька місяців до цього був публічний виступ керівника МОССАД, який попереджав про небезпеку виготовлення шахедів та іншої зброї в Ірані, згідно з ядерною програмою. Крім того, супер небезпечно проводити домовленості між Іраном та рф, щодо постачання та виготовлення ракет. Однак у Нетаньягу все це пропустили поза вуха. Саме це доводять події, які відбулися три дні тому в Секторі Газу, а тепер у всьому винні спецслужби», — каже експерт.

В. Шишкін нагадав, що територія Ізраїлю складає 22 072 км — в 1,5 рази менше ніж Одеська область.

«Тому таку незначну територію цей купол закриває. Він збиває старі радянські ракети або самопальні. У ХАМАСу немає поки кинджалів чи іскандерів. А якщо вони завтра вже з’являться, чи готові до цього в Єрусалимі? Можна взяти досвід України. Зокрема, системи ППО Патріот. Однак ми не можемо все збивати, тому що 2 установки — це дуже мало. Могли б надати і для Одеси, щоб подивитися, чи зможе такий купол з ППО стримати російські Онікси. Ми ще не збили жодного. А для того, щоб захистити Україну, треба розбомбити місця виробництва шахедів та ракет в Ірані. Адже нам не поставляють ракети далекої дії, щоб ми розбомбили «Урал- завод» та інші місця. Тому, якщо не перешкоджати світовому злу, це буде відбиватися не тільки на Україні, але і на Ізраїлю, а можливо і на інші держави.