Зірки шоу-бізу та торт за 100 тисяч на весіллі: НАЗК має перевірити звідки у експрокурора та експрацівнці ДБР мільйонні статки — експрет

НАЗК має перевірити звідки у експрокурора Ростислава Ільницького та працівниці ДБР Роксолани Москви мільйонні статки, які вони витратили на своє весілля на Львівщині.

експрокурор Печерського району Києва та експрацівниця ДБР влаштували розкішне весілля на Львівщині
експрокурор Печерського району Києва та експрацівниця ДБР влаштували розкішне весілля на Львівщині

Про це в коментарі i-ua.tv заявив експерт з соціальних питань Андрій Павловський.

«Таке весілля нагадує бенкет посеред чуми. Адже, коли в країні щодня ллється кров, щодня ми отримуємо трагічні звістки про загиблих та поранених, в багатьох сім’ях горе, тут влаштовувати таку гулянку, як в народі пишуть „бидло весілля“. За різними оцінками, загальні витрати на це весілля могли коштувати понад 1 млн євро. Тим паче, що на весілля запрошувати розважати публіку співаків. Тут питання, а де наречена та наречений взяли стільки грошей на весілля, де було понад 800 гостей для яких знімали п'ятизірковий готель. Молодята все життя працювали на держслужбі. Він прокурором, а вона в ДБР. Зарплати там не настільки великі, щоб дозволити таку розкіш на весіллі», — каже експерт.

Він підкреслив, що дуже прикро, коли з екранів телебачення просять перераховувати гроші на ЗСУ, ексчиновники витрачають мільйони на гулянки.

«Звісно, у кожного свої цінності та пріоритети. Однак. НАЗК має перевірити золоту молодь, зокрема, звідки у молодят, які все життя були на держслужбі, стільки коштів. Тобто треба перевірити законність їх походження. Також вже стали відомі списки гостей, які були на весіллі. Коли цей список опублікують, то буде ще один скандал», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що колишній прокурор Ростислав Ільницький та колишня працівниця Державного бюро розслідувань (ДБР) Роксолана Москва влаштували пишне весілля під Львовом, яке гуляли два дні, 7−8 жовтня. Для святкування обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort, а гостей розважали українські зірки, зокрема Оля Полякова та Олександр Пономарьов.