В Кремінському лісі ЗСУ уразили інженерну техніку окупантів

Сили оборони України в Кремінському лісі на Луганщині завдали ударів по російській інженерній техніці.

В Кремінському лісі ЗСУ уразили інженерну техніку окупантів
В Кремінському лісі ЗСУ уразили інженерну техніку окупантів

У бригаді спеціального призначення Нацгвардії «Азов» розповіли, що для ударів залучили артилерію.

Артилеристам допомагали наводитись та корегувати вогонь батареї розвідники бригади «Азов».

«Не бачу жодної стратегії від Кабміну відносно майбутнього розвитку України. Крім того, голова уряду має показати куди пішли гроші в оборонній сфері, те ж саме стосується голови ОП Єрмака та ексміністра оборони Резнікова. Чому дрони закуповувалися кустарно? Крім того, не дозволяли виготовляти дрони українцям самостійно. Це просто робота на ворога. Так само працюють на ворога контролюючі органи, які давлять своїми перевірками, зокрема підприємство „Луч“, яке випускає ракети», — каже експерт.

Також він виступив проти зовнішнього керування судовою системою в Україні.

«Коли українці кажуть, ми не можемо собі дати раду, прийдіть і керуйте нами, тут є психологічна ментальна небезпека. Давайте тоді Україна стане 51 штатом США? Адже серед чомусь не хочуть шукати нормальний суддів. Крім того, українці не хочуть голосувати за нормальних політиків, а голосують по приколу. До речі, завдяки зовнішній підтримці в нас з'явилися антикорупційні органи: НАЗК, НАБУ, з ексголовою Ситником, якого суд визнав корупціонером, який до речі, зараз є заступником начальника НАЗК, також є САП й ВАКС та антикорупційні активісти. І що подолали корупцію? Ось вам і зовнішнє управління" — каже В. Шишкін.

На його думку, ЗМІ, є четвертою владою, однак замість того, щоб кусати владу для того, щоб вона добре працювала, засоби масової інформації підлаштовані під неї.

" ЗМІ є ланцюговими псами демократії. А якщо немає демократії, то чи потрібні ланцюгові пси? А те, що українське суспільство не може сформулювати, яку Україну воно хоче отримати, є трагедією. У суспільства є запит на зміни, але воно обмежуються територією кухні", — резюмує експерт.