В рф заявляють про атаку БПЛА на два підприємства оборонного комплексу

У Росії вночі 14 листопада безпілотники атакували завод з виробництва вибухівки та об’єкт російського виробника ракетного озброєння.

В рф заявляють про атаку БПЛА на два підприємства оборонного комплексу
В рф заявляють про атаку БПЛА на два підприємства оборонного комплексу

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

У мережі також опублікували відео з безпілотником, який нібито летить в бік одного з підприємств оборонної промисловості країни-агресорки.

Зазначається, що в ніч на вівторок в селі Сельцо, на території Брянського хімічного заводу нібито знайшли БПЛА літакового типу, начиненого вибухівкою.

«У ніч на 14 листопада в недобудованому цеху „Брянского химического завода имени 50-летия СССР“, розташованого в селищі Сельцо, було виявлено безпілотник літакового типу, що не розірвався, з вибуховою речовиною», — йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що дах цеху був пробитий у трьох місцях. На місце було викликано співробітників російських спецслужб. Заявлено, що внаслідок падіння безпілотника постраждалих немає.

Це підприємство за офіційною інформацією, наразі займається виробництвом промислової вибухівки та утилізацією боєприпасів.

Крім того, вранці 14 листопада у російських пабліках повідомили про вибух у підмосковній Коломні, в районі будівель «Конструкторского Бюро Машиностроения» — одного з російських підприємств, яке спеціалізується на виробництві ракетного озброєння. Як пише Astra, вибух пролунав близько 7:30 ранку за місцевим часом.