Сьогодні День Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня, країна святкую День Збройних Сил України (ЗСУ).

Сьогодні День Збройних Сил України
Сьогодні День Збройних Сил України

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил — свято, яке від часу його заснування тридцятиліття тому завжди зустрічали з гордістю та пошаною.

Особливого значення День Збройних Сил України набув від 2014 року, після початку збройної російської агресії проти українського народу та держави. Тоді воїни Збройних Сил України з честю виконали своє призначення, зупинивши підступного ворога на сході країни.

Воістину загальнонаціональним це свято стало після початку широкомасштабного нападу російської федерації на Україну. Сьогодні ми вдруге відзначаємо День Збройних Сил України в умовах великої війни за державний суверенітет і незалежність України, за право українського народу на вільне життя у вільній країні.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вітаючи дорогих бойових побратимів і посестр з Днем Збройних сил України, який відзначається 6 грудня, сказав:

«Україна не здається завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь, як би важко нам не було, але точно не буде соромно!», — наголосив він.

Він подякував всіх, хто стоїть на захисті України і, особливо тим, хто сьогодні «у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога». За його словами, саме ці люди стоять за майбутнє наших дітей. «Це те, заради чого ми боремося, не маючи права на поразку», — підкреслив Залужний.

Редакція i-ua.tv вітає ЗСУ та всіх українців з Днем Збройних сил України.