Тактична ядерна зброя та новітні технології — військовий про те, як перемогти рф

Поки радянщина засіла в головах наших керманичів, для перемоги у війні, вже сьогодні по всій країні потрібно побудувати виробництво нових технологій та дронів.

вже сьогодні по всій країні потрібно побудувати виробництво нових технологій та дронів.
вже сьогодні по всій країні потрібно побудувати виробництво нових технологій та дронів.

Про це в коментарі заявив військовослужбовець з позивним «Рубін».

Також за його словами, відкрити школи, де навчати пілотів. Тоді за рік ми зможемо наздогнати та перегнати росію. Також треба повністю розв'язувати питання з корупцією — кожного чиновника публічно ставити на поліграф.

«Необхідно, щоб Захід побачив — Україна бореться з корупцією. Всіх, хто не пройшов — звільняти та ставити патріотичних військових, які відвоювали або ще воюють. Є багато бійців, які можуть зайняти керівні посади, тому не треба розповідати, що в нас немає кадрів. Головне сьогодні — високі технології та кадри. Фінансування в нас є. Захід дає багато грошей. Однак не буде ніякої перемоги, якщо Зеленський не зробить кадрових висновків. Все зараз сиплеться через людей, якими себе оточив президент. Риба гниє з голови. Ми бачимо шалену корупцію на місцях. Треба довічно закривати тих, хто збагачується на смерті та крові наших хлопців. Так думає майже кожен військовий, який знаходиться в окопах. Вони не розуміють за що хлопці віддають життя», — військовослужбовець з позивним «Рубін».

Він підкреслив, що виробники запевняють — у нас є науковий потенціал, щоб розробляти та виготовляти дрони.

«Однак Зеленський має нарешті зрозуміти, що треба призначати патріотично налаштованих людей, які пройшли війну, а не корупціонерів. Велику кількість росіян ми можемо перемогти тільки своєю якістю та новими технологіями, які збережуть життя наших бійців. Зараз нам дають зброю дозовано. Де наші літаки, які були потрібно ще рік тому? Тому Україна давно мала у карпатських печерах розробити тактичну ядерну зброю. Ми маємо на це повне право. Адже росія, напавши на нас, порушила Будапештський меморандум. Тож створення тактичної ядерної зброї буде дієвим фактором для не просування російських військ територією України. Потрібно думати на 10−15 кроків вперед ніж наш ворог. А ми сьогодні замість цього збагачуємося на яблуках, яйцях та куртках», — резюмує військовий з позивним"Рубін".