рф намагається позбавити Україну допомоги через максимальну дестабілізацію у гарячих точках — Голомша

Стратегічна позиція рф — максимум дестабілізувати гарячих точок в світі, щоб позбавити Україну міжнародної фінансовою та військової допомоги.

Микола Голомша
Микола Голомша

Про це в коментарі заявив перший заступник Генерального прокурора України в 2014-му році Микола Голомша.

«Стратегічна позиція рф — максимум дестабілізувати гарячих точок, щоб ропорошити свою відповідальність та перекринути відповідальність не тільки на росію. Це ХАМАС, Венесуела, а згодом і в інших країнах, щоб губилася інформація про терористичну рф. Основна мета — послаблення або позбавлення допомоги Україні. Адже стара КГБ-шна машина, яка формувалася 100 років, розкидана по всьому світу. Розвинена ціла індустрія нелегального та легального бізнесу, яким володіє рф. Війна йде не тільки на полю бою, ще йде війна менеджментів. Адже всі гарячі точки, які на сьогодні існують у світі, можуть запалати при наявності ресурсів та технологій. Тому Україні потрібно серйозно працювати з нашим менеджментом. Зокрема, після президентських або парламентських виборів під чисту виводять всі кадри. Нові люди нічого не знають, та починають вчитися — це не правильно», — М.Голомша.

Він нагадав, що поки ми не маємо незалежних гілок влади та державних інституцій. Крім того, в США, коли обирають президента — він проходить короткий екскурс. Його вводять у курс справ — показують червоні лінії, за які не можна переходити. Також пояснюють, що таке державний інтерес, який є непорушним.

" В нас же, людина приходить до влади і цього не робить. Хоча в тому ж Ізраїлі зміна апарату дозволяється лише на 10%. Має бути старше, середнє та молодше покоління. Кістяк влади має зберігатися. Незалежно від того, хто є при владі, він має опиратися на апарат. Коли прийшов Порошенко — він звільнив всіх. Однак після зміни кадрів, країна нічого не здобула. Не може бути людина призначена на посаду, якщо вона не пройшла певні щаблі. Після революцій до влади прийшли голохвастови, які почали втюхувати суспільству… А влада ловить хвилю, а не діє в інтересах держави. Тобто влада не задає тон, а підіграє масам і ми маємо охлократію. Замінили всі органи поліції, але чи стало краще жити звичайному українцю? Однак владу це не цікавить. Тож чи не досить нам займатися експериментами та технологіями?", — каже М. Голомша.