Уряд Шмигаля підсунув під ялиночку свинюку у вигляді Нацстратегії доходів — підприємець

Після впровадження урядом Денис Шмигаля цієї стратегії, відбудеться повне знищення українського бізнесу. Тобто Україна розчищається або під російський бізнес, або під транснаціональні корпорації.

Нацстратегія доходів боляче вдарить по українському бізнесу.
Нацстратегія доходів боляче вдарить по українському бізнесу.

Про це під час ефіру заявив підприємець Іван Пєтухов.

«Нацстратегія доходів — пресинг на український бізнес. Якщо її уважно прочитати — це документ рашизмошмигалізмів. Тобто уряд Шмигаля підсунув нам під ялиночки свинюку у вигляді цієї стратегії. Якщо її впровадять, то мені, як підприємцю тут немає чого робити. Бізнес закінчиться на впровадженні цієї стратегії. Тобто Україна розчищається або під російський бізнес, або під транснаціональні корпорації. Може вони між собою вже домовилися, щодо дерибану України. Однак це буде повне знищення українського бізнесу. Можливо це робиться для того, щоб всі зібрали свої торбиночки, звільнили українську землю та пішли по світу», — каже І. Пєтухов.

За його словами, так звану Нацстратегію доходів, підприємці назвали нацздох.

«Адже вона боляче вдарить по українському бізнесу. Один з найсильніших ударів очікує ФОПи. Вже розпочався хейти ФОПів, мовляв від них немає жодної користі державі, і вони тільки ховаються від мобілізації. Всі, хто так каже, подивіться який об’єм грошей ми отримали від зовнішньої допомоги і який об’єм находить від українських фондів, які було створено у 2022- 2024 роках. Подивіться скільки мільярдів доларів було зібрано саме українськими волонтерами. Саме вони роблять великі збори коштів на фронт, а чиновники кажуть, що ми б і без них впоралися. Однак це дежавю, ми вже це проходили. Саме так вже казав експрезидент Порошенко у 2015−2016 роках», — підкреслює підприємець.

Він зазначає, що у разі знищення українського бізнесу відбудеться окупація країни.

«російська федерація — велика совкова лопата. І маленьким дитячим совочком ви ніколи великий совок не поборете. Для того, щоб ми перемогли все треба роботи по-іншому. В нас же будується жалюгідний аналог норм рашизму, який засудив парламент. Однак це смішно. З одного боку ви засуджуєте рашизм, а з іншого впроваджуєте. Тоді скажіть народові відверто — ми йдемо до рфії», — резюмує І. Пєтухов.