У разі виходу на кордони 1991 року лінія фронту збільшиться у 5 разів — командир ДФТГ

Якщо Україна вийде на кордони 1991 року, то лінія фронту збільшиться у 5 разів, і ми не зможемо тримати там 2 — мільйонну армію.

У разі виходу на кордони 1991 року лінія фронту збільшиться у 5 разів
У разі виходу на кордони 1991 року лінія фронту збільшиться у 5 разів

Про це під час ефіру заявив командир цього підрозділу Сергій Філіпов.

Якщо Україна вийде на кордони 1991 року, то лінія фронту збільшиться у 5 разів. А чи ми зможемо тримати таку армію? Щоб вона вийшла на такий кордон? Ні, не зможемо. Тому міжнародне суспільство має вимагати від інших країн гарантії безпеки наших кордонів. Адже ми не зможемо там тримати 2-х мільйонну армію. Без світової допомоги ми це не зробимо. Ми не зможемо вкласти свої тіла до кордону", — каже

Своєю чергою за словами ексбійця-добровольця, Судді Конституційного Суду у відставці В. Шишкіна, влада за 10 років війни з рф не вела правильну державну політику.

«Попередній президент Порошенко не вводив воєнний стан, а Зеленський ввів воєнний стан лише після повномасштабного нападу рф. Хоча під час свого виступу на стадіоні він казав, що буде керувати країною по-іншому. Якби це дійсно було так, то Зеленський вже наступного дня після інавгурації ввів би воєнний стан та всі мобілізаційні заходи пов’язані з підготовкою звільнення територій окупованих з 2014 року. Для цього треба було затиснути олігархів, щоб запустити ВПК, як зробив Рузвельт у 1941 році. А у нас же олігархів бережуть», — каже В. Шишкін.

Він нагадав, що саме народ обирає нашу владу. А згідно 38 ст. Конституції громадянин має брати участь в управлінні державними справами.

«Участь у виборах — лише один з елементів формування виконавчої влади. Народ має відчути, що саме від нього залежить, чи буде при владі Зеленський чи Порошенко, Ющенко, Янукович чи хтось інший при владі. Тому перед виборами треба підійти до дзеркала та подивитися уважно та сказати, влада піде залежати від того, хто на мене дивиться у цьому дзеркалі», — резюмує Шишкін.