Експерт прокоментував наслідки для України після зупинення допомоги від США

У разі припинення фінансової та військової допомоги Києву від США, Україну очікує поразка у війні з рф.

Експерт прокоментував наслідки для України після зупинення допомоги від США
Експерт прокоментував наслідки для України після зупинення допомоги від США

Про це в коментарі заявив політолог Володимир Воля.

«Буде домовленість Трампа з росією і світ розділиться на дві частини. Наразі Китай придивляється до процесів в США. Тоді буде зруйновано Західний Альянс, який підтримує Україну. Тоді Україна буде принесена в жертву хаосу, який несе з собою Трамп. Тому Україні треба робити все, щоб Трамп не став президентом. Зокрема, проводити інформаційно-роз'яснювальні заходи. В західних елітах є розуміння того, що прихід до влади Трапу буде катастрофа для США та Заходу. Тому зараз все більше з’являється заяв від західних політиків та публікацій про хаос, який може принести Трамп на посаді президента США. Сподіваюся, що такі заяви почнуть з’являтися і в США. Це матиме негативні наслідки для світової економіки. Це серйозне попередження американському та західному бізнесу, а також світовим бізнес-елітам з приводу тієї безпеки, яку несе світу перемога Трампа на президентських виборах в США», — каже В. Воля.

Він не виключає, що в США розпочнеться процес з консолідації з підтримки кандидатки в президенти США від республіканців Ніккі Хейлі, яка виступили в підтримку України.

«Принаймні розпочали таку компанію для того, щоб посилити її потенціал у конкуренції з Трампом. Навіть якщо Трамп все-таки переможе, тобто матиме найвищий рейтинг на праймеріз, то Ніккі Хейлі може піти, як незалежний кандидат. За неї можуть проголосувати демократи, якщо Демократична партія закличе своїх прихильників не допустити перемоги Трампа. Варіанти можуть бути дуже різні. Західні бізнес-еліти відчувають, що обрання Трампа президентом може означати катастрофу не лише для світової економіки, а й для Заходу загалом. Саме Трамп випустив з міжнародної ізоляції Кім Чен Ина, вирішивши з ним зустрітися. Трамп зруйнував угоду з приводу іранської ядерної програми. І зараз ми бачимо, що Іран та його маріонетки, такі, як Кім Чен Ин, разом з путіним просто зухвало глузують з США. Вони нехтують Вашингтоном та Заходом, як таким та чекають на перемогу Трампа. Китай же підтримує всі ці режими, якщо доведеться захищатися від Трампа та США, якщо він стане президентом», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський сподівається, що Сполучені Штати Америки не перестануть допомагати Україні, в іншому випадку Європі одній не впоратися, НАТО ослабне і це загрожуватиме перерозподілом світу.