Ющенко залишив Україну без танків та літаків — експерт

Агент впливу США, експрезидент Віктор Ющенко, фактично залишив Україну без танків, снарядів та літаків. В США боялися, що ми будемо занадто незалежними.

Юрій Буздуган
Юрій Буздуган

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив філософ, геополітик Юрій Буздуган.

«Якщо китайська експансія це зі сходу на Захід, то то американська експансія — це з Заходу на Схід. А найбільш західна точка Хартленду від Одесу до Маріуполя. Тобто це Україна. Тому якщо в цій війні — Україна є полем бою, де обороняються демократичні країни, від Китаю, що стоїть за спиною росію та смикає за мотузок для вирішення своїх довгострокових інтересів. До речі, при Януковичі китайці намагалися викупити аеропорт, що знаходиться біля Сак, щоб зробити там глибоководний порт та хаб для перевалки вантажів. Однак, коли Янукович втік, то їх інвестиції виявилися марними. Однак це в планах залишилося, тому атака рф України вкладалася в китайську стратегію. Тому зарах американці готують експансію з Заходу на Схід, де Україна буде опорною точкою та базою. Однак війна тепер буде йти не на українській території, а на Схід від української території. Тобто Україна буде потрібна США, не як слабенька країна, адже геополітика — страшна річ. В цій війні Україна мала бути беззахисною, без снарядів, гармат та танків. Нагадаю, що росіяни підірвали в Україні 4−5 складів з боєприпасами. А ось агент впливу США експрезидент Віктор Ющенко фактично залишив Україну без танків, снарядів та літаків. В США боялися, що будемо занадто незалежними. Тобто будемо не занадто слабкими, для того, щоб бути повністю залежними від них. А тепер ми вже нікуди не дінесом з цієї зграї та з цього союзу. Адже ми тепер вже навічно у англосаксонській упряжці. Україні це вигідно. Багатовекторності вже не буде. «, — каже Ю.Буздуган.

За його словами, тепер наших союзникам буде потрібна не слабка, а сильна Україна. Адже експансія — це розширення.

«Ми маємо мати нашу внутрішню політику та внутрішні інтереси та реалізовувати їх, але робити це в союзі. Взагалі історія людства — це координація та співпраця. Коли люди співпрацюють між собою народжується цивілізація. Причому це відбувається на рівні народів. Однак треба знайти ті народи, з якими варто співпрацювати. Зараз ми входимо в союз, який керує світом. Недаремно американці, а до них англійці були світовими гегімонами, адже вони є світові лідери та рухають людство», — каже Ю. Буздуган.
За його словами, новий світовий порядок та поштовх для розвитку людства вже зараз готується.

«Це пов’язано з ім’ям Елона Маска. Зокрема, це політ на місяць, а потім на Марс. Ми повертаємося у космос. Тобто людство повертається в космос. Це роблять американці, а ми будемо в цій коаліції. Тобто ми будемо в коаліції, яка є найбільш сильнішою та найбільш цивілізованою. Саме вона рухає людство вперед і буде рухати людство вперед наступні 30−50 років. Тобто наступний геополітичний цикл. Сподіваюся, що і надалі. Тому Україні треба підтягнутися до рівня Франції, Німеччини, Британії. У нас є 30 років, щоб досягти їх рівня по населенню. Сюди не треба запрошувати іноземців, бо українців має бути вдвічі більше. Однак це неможливо зробити, коли з людей вичавлюють останні краплі. Людям треба дати державу загального добробуту, щоб вони знали — діти не будуть голодними. Тому треба працювати, щоб діти отримали фантастичний фах та нову освіту й були успішними у новому світі. І робити більше дітей, які будуть успішними у новому світі», — резюмує Ю. Буздуган.